dilluns, 23 d’abril del 2012

Hem caçat un eixam!!

Un dia de la setmana passada quan anàvem a fer la descoberta del paisatge pels voltants del Camp d'Aprenentatge, ens vam quedar sorpresos per aquesta pilota d'abelles. Quantes creieu que n'hi deu haver? No les vam comptar. Sabeu que vam fer? Primer fer la foto i després agafar-les totes suaument amb un raspall, fer-les caure dins d'una galleda i posar-les dins de la caixa. Si els ha agradat la casa nova i s'hi han volgut quedar, farem una foto amb les abelles dintre. Segurament que ja hauran començat a treballar.




S'han quedat a l'arna!

Doncs s'han quedat! Hi ha 8 quadres com aquest amb abelles pels dos costats. En menys d'una setmana ja han començat a treballar i ja fan cel·les de cera per posar-hi la mel i pol·len. Si la reina comença a fer la posta d'ous, hi posarem una foto.

EL NIU DE CRIA: Avui és dia 4 de maig i fa només una setmana de la foto anterior. Com podeu observar a la nova foto, la reina ja ha començat a treballar i el niu de cria és ja important: tres quadre com aquest són mig plens de cria d'abella oberta i tancada. Si tot va com fins ara, en poc temps l'eixam haurà crescut molt i formarà una nova colònia d'abelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada