dimecres, 23 de setembre del 2015

BENVINGUT, CURS 2015/2016!

Des del CdA Juneda volem donar la benvinguda al nou curs 2015/2016, especialment als centres i professors que aquest any realitzareu una estada a casa nostra. I ho fem amb els millors desitjos per aquest curs escolar, en el que pretenem que l'educació de l'alumnat segueixi sent una educació integral, en consonància amb el nostre entorn i sempre respectuosa amb el medi ambient.

És per això, i tenint en compte el nou enfocament competencial que s'està introduïnt a les nostres aules, que proposem donar-li un nou sentit a aquest blog. Procurarem que, al llarg del curs, el blog passi a formar part de la seqüència educativa que es realitza conjuntament entre CdA i escola. És per això que plantegem que aquesta pàgina suposi un espai de feedback entre alumnes, professors i equip del CdA, a través de l'intercanvi de comentaris un cop s'ha retornat a l'escola, per tal de fer als alumnes més partíceps del que ha succeït al CdA durant els dies que l'han visitat, alhora que els ajuda a adquirir capacitats relacionades amb la competència digital.

L'estada al CdA adquireix sentit educatiu si forma part d'una seqüència didàctica que s'inicia i acaba a la vostra aula. Ho fem possible?

BENVINGUTS!

Aquest setembre, a la granja, hem tingut bessonada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada