dimarts, 1 de desembre del 2015

ESCOLA ÀNGELS GARRIGA - BARCELONA

La setmana passada, de dilluns a dimecres, ens van visitar l'escola Àngels Garriga, de Barcelona. Els alumnes de 4t i 5è d'aquesta escola vau venir a passar tres dies al CdA Juneda amb el propòsit de descobrir el cicle de la granja a través dels tallers de forn, transformació d'aliments, granja i l'itinerari de la Femosa. 

Poder descobrir el riu de Juneda ens va servir per saber com es gestiona la seva aigua, per a que es feia servir abans i ara, vam poder descobrir el molí i el seu funcionament, vam poder realitzar una part de l'itinerari en bicicleta, vam conèixer com es poden regar els camps i els horts, vam conèixer el funcionament d'una peixera, vam poder tallar el cabal del riu, i a l'obrir les comportes vam provocar una crescuda del cabal d'aigua. Quin munt de coses en un sol itinerari!

Precisament sobre aquesta última activitat va girar el treball previ que els alumnes vau fer a l'escola, abans de venir a Juneda. Estem contents que poguéssiu entrar al bloc de "Qui és La Femosa?" (http://quieslafemosa.blogspot.com.es/) i comentéssiu els enigmes que plantegem, per així poder-los treballar durant l'itinerari. 
Per tant, us donem les gràcies per haver-hi participat i pels vostres comentaris!


No tot es va quedar en això. Als tallers de granja, transformació d'aliments i forn es van crear unes bones dinàmiques de treball que van afavorir a tot el grup. Hi va haver un bon treball que va permetre que poguéssim fer el pa, la coca, la llet, la carn i altres productes per a tothom.

Així doncs, felicitats per la feina feta i enhorabona pels aprenentatges que us emporteu de tornada cap a Barcelona! Per cert, amb quines coses us quedeu de la vostra experiència?

Mireu quina concentració, mireu quina dedicació. Així dóna gust!




Fins aviat, amics i amigues!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada