dilluns, 5 d’octubre del 2015

BENVINGUTS UN COP MÉS, ESCOLA FARIGOLA

La passada setmana vam començar les estades del curs 2015-16, i ho vam fer amb els xiquets i xiquetes de l'escola Farigola. Junts vam començar a treballar l'hort, la granja, la transformació d'aliments i la descoberta del paisatge de Juneda, que ja va agafant les tonalitats pròpies de la tardor. 

Per cert, us és familiar la imatge que veieu a continuació? Recordeu aquest aràcnid? El seu nom és Argiope Bruennichi, tot i que normalment se la coneix com aranya tigre o aranya vespa. Però el més important:

- Què hi fa a l'hort, entre les tomaqueres? És bo per a l'hort que hi sigui?

- La seva presència és bona per al cicle de la granja? 

Des del CdA Juneda esperem que continueu amb aquestes ganes de treballar!

3 comentaris:

 1. Podeu veure el comentari, alumnes de l'escola Farigola?

  ResponElimina
 2. L'aranya tigre fa coses bones per la granja. Es menja les mosques blanques , les mosques blanques són unes mosques petitones que es mengen els tomàquets.
  S'ha fet la teranyina aquí per poder caçar-les millor. L'aranya és bona per l'hort, les mosques no es menjaran els tomàquets i n'hi haurà més.

  ResponElimina
 3. Els pagesos no treuen les aranyes tigre ni les altres per que es mengen les mosques blanques. Si les mosques es mengen els tomàquets es podriran i el pagès no tindrà diners ni tomàquets. Aquesta aranya és molt bona per l'hort.

  ResponElimina