El dilluns 5 d'octubre, des de la bassa del molí de Les Obagues, els ànecs i les oques van poder observar aquesta fantàstica sortida del Sol.
I és que ens esperava una setmana molt intensa i profitosa amb els alumnes de cinquè i sisè de l'escola Creu Alta de Sabadell. Visita als Vilar d'Arbeca, Beekeeping, RadiObagues i sis tallers per submergir-nos en el cicle de la granja. Segona setmana de curs i posada en marxa dels tallers de Forn i de Farines i Pastes. Estimats alumnes, us enrecordeu dels ingredients que vau utilitzar per fer aquesta massa de pa integral? Quina temperatura necessiten els llevats per fer pujar la massa i aconseguir un pa ben esponjós?
I quines tallarines que ens vam menjar l'últim dia! El molí de l'obrador del forn, el camps de blat del territori, l'aigua del canal d'Urgell, la vostra feina i moltes coses més que recordareu, van fer possible la següent fotografia:
Disfruteu molt del curs 2015 -2016! Una abraçada ben forta a tots i a totes!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada